Masterclass Kleurenanalyse van de Donkere Huid

Geplaatst op door


Datum
:       zaterdag 5 oktober

Lestijden:   10.30 uur tot 17.00 uur

Locatie:      Rijswijk (ZH)

Kosten Masterclass

De kosten voor deelname aan de Masterclass Kleuranalyse van de Donkere Huid bedragen
€ 135,–, exclusief BTW, inclusief koffie/thee/lunch en syllabus.
(Oud)deelnemers aan onze opleiding Kleurconsulent en lezers van Image Business Nieuws betalen € 99,–, exclusief BTW, inclusief koffie/thee/lunch en syllabus.

Minimaal 2 deelnemers.

Waarom deze Masterclass

Steeds vaker komt het voor dat consultants klanten met een donkere of getinte huidskleur krijgen voor een kleuradvies.

Als je wordt gevraagd om een workshop kleuradvies te geven bij bedrijven of organisaties, zullen er vrouwen en mannen met diverse nationaliteiten of uit verschillende bevolkingsgroepen werken.

In de meeste opleidingen wordt alleen aandacht besteed aan het uitvoeren van een kleurenanalyse bij personen met een blanke huid. Consultants deinzen er dan ook voor terug om klanten met een donkere huid te werven. Jammer, want een steeds groter percentage van de Nederlandse bevolking bestaat inmiddels uit mensen met een getinte huid.

Het adviseren van kleuren voor kleding en make-up aan klanten met een donkere of getinte huid vraagt enige speciale oefening. Er zijn namelijk heel veel verschillende donkere of getinte huidskleuren, van licht tot donker, maar ook koel en warm.
Alle kleurtypen zie je ook bij klanten met een gekleurde huid.

Daarom hebben wij hiervoor een Masterclass ontwikkeld.

Inhoud Masterclass

In de Masterclass Kleuranalyse van de Donkere Huid leer je hoe je deze verschillende kleuren vertaalt naar de bij de klant passende kleuren voor kleding en make-up. Je gaat de hele dag zelf oefenen.

Tijdens de Masterclass oefen je de hele dag de kleurenanalyse op modellen met verschillende donkere en getinte huidskleuren.

Deelnemen

Zin om mee te doen? Schrijf je dan hier in.